11Stedenzwemtocht

Na ruim twee en een half jaar voorbereiding was het dit weekend dan zover. Maarten van der Weijden begon aan zijn zelfgekozen strijd; 200 km langs de elf steden van de Elfstedentocht, de 11stedenzwemtocht. Met het leveren van deze bovenmenselijke prestatie wou Maarten met zijn foundation zoveel mogelijk geld op halen voor onderzoek naar kanker.

Op vrijdag 17 augustus stond de teller op € 731.000 aan donaties. Zaterdag vroeg in de ochtend was de start van de “Tocht der Tochten”.

Maarten van der Weijden gefeliciteerd!

Het team van iRaiser heeft drie dagen lang in spanning en met bewondering de vorderingen van Maarten in het water gevolgd. In deze drie dagen hebben wij meer dan 390.000 bezoekers op de site gezien. Iedereen had rekening gehouden met een succes, maar dit enorme aantal bezoekers was toch nog een verrassing. Maarten heeft Nederland weten te boeien en te raken en Nederland heeft Maarten gesteund in zijn droom.  Maandag was het geweldige bedrag van 2.5 miljoen opgehaald. Dit is echt een prestatie van formaat. En de teller loopt nog steeds!

Wij willen Maarten van harte feliciteren met dit ongekende succes! En natuurlijk feliciteren wij ook alle vrijwilligers van de Maarten van der Weijden Foundation en andere betrokkenen die dit bijzondere event mogelijk hebben gemaakt.


Met vriendelijke groet,
Het hele team van iRaiser Europa


iRaiser enables nonprofits to raise more money, more visibility and more awareness with less effort